24 Mayıs 2012 Perşembe

Bermuda Şeytan Üçgeni Nerede?

Bermuda Şeytan Üçgeni , yüzyıllarca yıldır gemiler ve uçaklar bu üçgen de kayboldular , günümüz de bile Bermuda Şeytan Üçgeni' nin nedeni çözülemiyor.

Bermuda Şeytan Üçgeni , sınırlarını aşmış bir haya ürünümü ?  Yoksa bir elektrot kümesimi...

Atlantik Okyanusun da ideal bir bölge var  , bu cennetin içinde asla kaçamayacağız ölümcül bir problem var  , gemiler iz bırakmadan ortadan kayboldular , arkalarında yardım çağrısı bile yapamadan kaybolanlar.

Bermuda Şeytan Üçgeni , Dünyanın en çok korkulan bölgesi , söylentiye göre bu üçgenin altında zaman zaman dev bir anafor çıkıyor , ancak Bermuda Şeytan Üçgeni haritalara geçiren olay 1945 de beş uçağın birden kaybolmasıydı.

Hava yumuşaktı ancak pilotlardan biri aniden pusulanın kaybolduğunu söyledi , pilotlar tam geri dönecekken telsiz sinyalleri birden kaybolur , bir süre sonra kaybolan sinyallerden  hiç bir iz alınamaz. 27 mürettebat hiç bir şey söylenmeden kaybolmuştıu.

Bermuda Şeytan Üçgeninde 6 uçak nasıl olur da kaybolurdu , söylentiler ise oldukça fazla ,bazıları uzaylılar tarafından kaçırıldı derken , bazıları da dev bir anaforun yuttuğunu söyledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder